POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Sok Market , in calitate de operator de date cu caracter personal asigura confidentialitate si protejeaza datele personale conform reglementarilor impuse de Regulamentul Nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice , in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE(Regulament general privind protectia datelor.

Vom folosi datele tale,doar dupa exprimarea acordului , date precum: numele , prenumele , date de contact , informatiii de plata, email ,telefon , pentru a duce la bun sfarsit o experienta cat mai placuta de cumparare online.

Daca aveti intrebari cu privire la politica de confidentialitate ,pentru o detaliere a acesteia , va rugam nu ezitati a ne scrie pe adresa noastra de email: sokmarket@yahoo.com.

Referitor la e-mailuri

Prin abonarea la newsletterele noastre se considera ca utilizatorul aproba primirea de e-mailuri din partea companiei noastre, despre promotii sau produse noi.

Societatea isi rezerva dreptul de a controla continutul comentariilor postate de catre Utilizatori pe site si pe retelele noastre de socializare, daca aceste comentarii contin mesaje cu limbaj neadecvat sau daca promoveaza anunturi cu reclame mascate despre alte societati sau produse.

Orice conflict aparut intre firma noastra Ayconur SRL si cumparatori se va incerca a fi solutionat pe cale amiabila , in caz contrar se vor aplica prevederile legale impuse de organele competente.